OM UNIQUE GARN

Vi er den lille unique garnbutik med store ambitioner, i dit lokal område. Startskuddet for butikken gik i sommeren 2014 og det har været fantastisk, at opleve en rigtig god interesse fra starten. Skønne kunder der giver dejlige oplevelser med garn, modeller i alle afskygninger og masser af inspiration og hvor der både er plads til de klassiske, de sjove og de unique projekter. 1000 tak til alle, for den store opbakning.

BUTIK

Garnbutik ligger på Oliefabriksvej 112 i Kastrup og her har du rig mulighed for at opleve, se, føle og mærke på mange forskellige lækre garnkvaliteter i et væld af farver. Er du lidt længere væk kan du hurtigt og nemt handle på web-shoppen, mangler du noget så giv et ring, det er ikke altid jeg når at opdaterer alt det nye på web-shoppen.

STRIKKECAFÉ

Sidste onsdag og torsdag i hver måned står der strikkecafe på programmet, her mødes vi over en hyggelig kop kaffe eller andet godt og får inspiration fra hinanden, løser strikke udfordringer som driller, eller lært nye teknikker hvis man har lyst til det.

butik

GOD SERVICE, HØJ KVALITET & ATTRAKTIVE TILBUD

Sortimentet i butikken bliver stødt og roligt udvidet, du finder 100 hyldemeter, fyldt med garn i alle mulige farver og kvaliteter i mange priskategorier.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer er du meget velkommen til at kontakte os. Vi hører også meget gerne fra dig, hvis du har forslag til produkter, du gerne vil købe her i shoppen.

Har du specielle ønsker til garnkvaliteter, så kom forbi, ring eller skriv, så prøver vi om vi kan opfylde dit ønske.
Kom gerne forbi butikken, vi står altid klar til at inspirerer eller hjælp dig med dine projekter.

Med venlig hilsen

Lise Mouritzen
Indehaver

    Find os her